Is de trap versleten of past deze niet meer bij de rest van uw interieur? Laat uw trap dan renoveren door de specialisten van J&M Vloeren nabij Alphen aan den Rijn! In deze blog vertellen wij u alles over een traprenovatie en wat u van ons kunt verwachten.  

Waarom uw trap laten renoveren? 

De trap is een veel vergeten aspect in huis, en dat is zonde. De trap is vaak een echte eyecatcher in het interieur. Daarnaast is het natuurlijk van essentieel belang dat de trap veilig is en dat er geen losse onderdelen uitsteken waar u over kunt struikelen. Is uw trap aan vernieuwing toe, maar wilt u het niet geheel laten vervangen? Dat snappen wij maar al te goed, een gehele vervanging is namelijk erg kostbaar én ingrijpend. Een traprenovatie biedt dé oplossing! Uw trap is binnen de kortste keren zo goed als nieuw en past weer perfect in uw interieur.  

Een trap renoveren, een vak apart 

Het renoveren van trappen is een vak apart. Het uitmeten en snijden is erg nauwkeurig werk en vereist de nodige ervaring. Vaak wordt de trap gerenoveerd met kant en klare overzettreden, meestal gemaakt van laminaat. Een traprenovatie is op deze manier vrij kostbaar! J&M Vloeren heeft een eigen systeem ontwikkeld, waardoor u de keuze heeft tussen hout, laminaat of PVC. Daardoor bent u een stuk goedkoper uit dan bij de gangbare traprenovatiesystemen.  

Alles materialen zijn mogelijk 

U kunt uit allerlei materialen kiezen bij een traprenovatie. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of landelijke stijl, er is voor ieder wat wils en er zijn altijd diverse materialen beschikbaar die geschikt zijn voor uw trap en interieur.   

Kiest u voor PVC? Dan bent u gegarandeerd van makkelijk onderhoud en een sterk materiaal. Ook produceert PVC nauwelijks loopgeluid, het is niet voor niets de meest gekozen materiaalkeuze bij J&M Vloeren! Toch liever een laminaat traprenovatie? Geen enkel probleem! U heeft bij ons onwijs veel keuze uit kleuren en motieven zodat de trap één geheel vormt met uw interieur. Kiest u voor hout als materiaal voor uw traprenovatie? Dan kiest u niet alleen voor karakter en sfeer, maar ook voor duurzaam materiaal wat een leven lang mee gaat.  

Geheel aangepast aan de vloer  

Een trap die perfect past bij uw vloer is een echte toevoeging aan uw interieur. Bij J&M Vloeren realiseren we een trap die volledig aansluit op uw vloer, of u nu een PVC, laminaat of houten vloer heeft. Koopt u een nieuwe vloer bij ons? Dan kunnen wij indien gewenst de trap renoveren in precies hetzelfde materiaal. Kan uw huidige vloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij geven uw vloer een tweede leven met een renovatie. Zo ziet uw vloer er weer uit als nieuw!  

Laat uw trap renoveren door J&M Vloeren 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap? Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw trap. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Leiderdorp, nabij Alphen aan den Rijn!  

Maak een afspraak