J&M Vloeren

Kasteelvloeren

De kasteelvloeren zijn de laatste jaren in populariteit gestegen. Kasteelvloeren zijn fraaie ‘verouderde vloeren’, welke meestal in eikenhout uitgevoerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in elk denkbaar patroon, variërend van een Versaille of visgraat patroon tot stoere brede delen tot wel 28 cm breed. Anders dan de naam doet denken, laten kasteelvloeren zich uitstekend combineren met een modern interieur en het onderhoud ervan is eenvoudig.

Hoe werkt het?

Door een speciale manier van bewerken, het zogenaamde trommelen of kastijden en borstelen, ontstaat er een houten vloer die eruit ziet als een vloer uit een ver verleden. Het hout kan op diverse manieren gekleurd en afgewerkt worden, bijvoorbeeld door roken, wit, bruin, zwart of grijs oliën en thermisch verhitten. U kunt dus zelf de juiste gewenste sfeer in huis creëren.

Assortiment

Kasteelvloeren zijn leverbaar in de volgende producten; traditioneel parket, bourgogne, lamel, duo-plank en massieve planken. Bij kasteelvloeren gelegd als traditioneel parket is combinatie met vloerverwarming mogelijk.

J&M Vloeren

Kom langs in de showroom!

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze showroom! We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. We zijn elke dinsdag t/m zaterdag geopend.

Maak een afspraak