J&M Vloeren

Parketrenovatie

Is de lak- of olie van uw parketvloer versleten en vertoont het hout  krassen of verkleuringen? Dan is parketrenovatie een geschikte oplossing! Het is veelal mogelijk om uw vloer te laten schuren en te voorzien van een nieuwe slijtlaag. Of uw vloer te schuren is hangt af van de dikte van de toplaag.

Afwerkingen

U kunt  uw houten vloer laten afwerken met lak of met een hardwas-olie. Lak is verkrijgbaar in extra mat, zijde mat of hoogglans. Hardwas-olie kan in vele kleuren aangebracht worden, echter alléén op eiken of grenen. Andere houtsoorten laten zicht moeilijk met een kleur bewerken en wordt door ons over het algemeen afgeraden.

Specialistisch werk

Het schuren van een houten vloer is specialistisch werk, er is veel ervaring voor nodig om dit goed te doen. Ook de afwerking is belangrijk, J&M Vloeren werkt uitsluitend met de beste professionele lakken en hardwas-oliën.

J&M Vloeren

Kom langs in de showroom!

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze showroom! We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. We zijn elke dinsdag t/m zaterdag geopend.

Maak een afspraak