J&M Vloeren

Prefab parket

Prefabparket is het alternatief voor traditioneel parket. Prefab wordt kant en klaar aangeleverd en hoeft na het plaatsen niet meer geschuurd en afgewerkt te worden. Voordeel van dit systeem is dat er geen spijkergaatjes zichtbaar zijn en de plaatsingstijd korter is dan bij traditioneel parket. Het parket wordt rechtstreeks op de ondervloer gelijmd en is na het plaatsen direct beloopbaar.

Hoe ziet Prefab eruit?

Prefab parket is opgebouwd uit 2 lagen, een toplaag van ± 4 mm bevestigd op een watervast verlijmde berkenmultiplex of quartiers gezaagd vuren. Sommige systemen hebben MDF als drager. Het parket is afgewerkt met lak of olie. Het parket is verkrijgbaar in smallestroken en brede delen tot 19 cm breed of een visgraatmotief. De meest toegepaste houtsoort is eiken, ook vele ander houtsoorten zijn mogelijk. J&M Vloeren gebruikt de producten van Q2 by Lieverdink veel, deze zijn zeer stabiel.

J&M Vloeren

Kom langs in de showroom!

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze showroom! We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. We zijn elke dinsdag t/m zaterdag geopend.

Maak een afspraak