J&M Vloeren

Duoplank vloer

Een duoplank vloer is opgebouwd uit twee lagen. De twee-laags planken zijn kant-en-klare planken die na het plaatsen niet afgewerkt hoeven te worden.

Hoe ziet een duoplank vloer eruit?

De meeste duoplank vloeren hebben een toplaag van ± 4mm. Onder deze toplaag zit een drager van ± 12mm berken multiplex. Het voordeel van een duoplank is dat deze veel stabieler is dan een massieve plank en dus weinig last heeft van krimpen en uitzetten. Twee-laags vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten zoals maple, afzelia, merbau, robijnhout en met name eiken die tot wel 40 cm breed geleverd kan worden! Daarnaast zijn er diverse manieren van kleurbewerking zoals roken en oliën mogelijk.

Vast of zwevend

Duoplanken kunnen op 2 manieren geplaatst worden; vast of zwevend. Omdat dit systeem ook zwevend geplaatst kan worden, zijn deze vloeren met de juiste ondervloer tevens geschikt voor appartementen.

J&M Vloeren

Kom langs in de showroom!

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze showroom! We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. We zijn elke dinsdag t/m zaterdag geopend.

Maak een afspraak