Een visgraat PVC vloer is enorm populair. Een vloer met een visgraatmotief geeft uw woning een prachtige uitstraling. Het is daarom mogelijk om een PVC vloer met visgraatmotief ook in uw woning te leggen. PVC biedt een groot aantal voordelen. 5 van die voordelen delen we graag met u!

1. Talloze mogelijkheden

PVC vloeren zijn er in diverse merken, talloze dessins en sfeervolle kleuren verkrijgbaar. De vloeren zijn verkrijgbaar met een klik-verbinding. Het is ook mogelijk om een te verlijmen vloer te nemen.  J&M vloeren biedt talloze mogelijkheden die perfect aansluiten op uw wensen.

2. Gaat langer mee

In vergelijking tot laminaat of vinyl gaat een PVC vloer langer mee. PVC is een houtvrije vloer maar deze vloeren zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. PVC vloeren zijn namelijk gemaakt van kunststof en bestaat uit verschillende lagen. En door een sterke slijtlaag ontstaan er nauwelijks beschadigingen.

3. Nauwelijks loopgeluid

Een visgraat PVC vloer wordt veel gebruikt in tussenwoningen of appartementen. De reden hiervoor is dat deze vloeren het loopgeluid enorm dempen. Zeker met kleine kinderen in huis is dit de perfecte oplossing. De buren hebben zo geen geluidsoverlast van schuivende stoelen, speelgoed of rondrennende kinderen.

Visgraat PVC vloeren

4. Makkelijk in onderhoud

Visgraat PVC vloeren zijn zeer makkelijk om te onderhouden. In tegenstelling tot een houten vloer is het enkel een kwestie van stofzuigen en dweilen. De vloer slijt minder snel door een sterke slijtlaag, waardoor u minder snel de vloer hoeft te vervangen.

5. Bijzonder Betaalbaar

In tegenstelling tot een houten visgraat vloer is een PVC vloer een stuk betaalbaarder. Daarnaast heeft u ook nog eens de voordelen van PVC. Aangezien een PVC vloer langer mee gaat scheelt dit in uw portemonnee.

Kom langs in de showroom in Leiderdorp!

Op zoek naar een nieuwe visgraat PVC vloer? Kom dan langs in onze showroom in Leiderdorp! We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend.

Maak een afspraak