Vloerverwarming

parket_laminaat_houten_vloeren_vloerverwarming

Vloerverwarming
Houten vloeren kunnen onder de verkeerde omstandigheden onderhevig zijn aan werking, zoals krimpen en uitzetten door kou en warmte. Tegenwoordig zijn veel nieuwe woningen standaard voorzien van vloerverwarming, welke uitstekend zijn te combineren met een houten vloer, laminaat of PVC, mits er aan een aantal eisen wordt voldaan.

Stabiele houtsoort en warmtegeleiding
Bijna al onze vloeren zijn gemaakt van materialen met een goede warmtegeleiding. Tevens is de totale dikte en warmteweerstand (R-waarde) van de constructie van cruciaal belang. J&M Vloeren werkt hiervoor nauw samen met JK-vloerverwarming. In onze showroom kunnen wij u hier uitgebreid over informeren.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland, en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn.Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van traditioneel duo-planken? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl