Geluidsreductie

parket_laminaat_houten_vloeren_leiden-leiderdorp-katwijk-lisse-alphen-aan-de-rijn-geluidsreductie_tuvnsg

Geluidsreductie
Steeds vaker worden er houten vloeren, laminaat en PVC vloeren in appartementen gelegd. Om geluidsoverlast te voorkomen is het noodzaak om te zorgen voor de juiste geluidsreductie. In Nederland is bepaald dat het contactgeluid met minimaal 10 decibel naar de onderburen gereduceerd wordt .

Anhydrite
Tegenwoordig worden in veel appartementen “zwevende” anhydrite dekvloeren voorzien van vloerverwarming aangebracht. In de meeste gevallen voldoen deze aan de huidige 10 Db norm. Er zijn meerdere mogelijkheden om een 10 dB geluidsreductie te realiseren, maar er zitten verschillen in de diverse producten.Dit is vaak situatieafhankelijk.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van een geluidsreducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland, en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn.Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van contactgeluidsreductie in appartementen? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl