TWEE LAAGS

Twee-laags
Twee-laags zijn vloeren welke zijn opgebouwd uit twee lagen. De twee-laags planken, ook wel duo-planken genoemd, zijn kant-en-klare planken die na het plaatsen niet afgewerkt hoeven te worden.

Hoe ziet een twee-laags vloer eruit?
De meeste twee-laags vloeren hebben een toplaag van ± 4mm. Onder deze toplaag zit een drager van ± 12mm berken multiplex. Het voordeel van een twee-laags plank is dat deze veel stabieler is dan een massieve plank en dus weinig last heeft van krimpen en uitzetten.Twee-laags vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten zoals maple, afzelia, merbau, robijnhout en met name eiken die tot wel 40 cm breed geleverd kan worden ! Daarnaast zijn er diverse manieren van kleurbewerking zoals roken en oliën mogelijk.

Vast of zwevend
Twee-laags planken kunnen op 2 manieren geplaatst worden; vast of zwevend. Omdat dit systeem ook zwevend geplaatst kan worden, zijn deze vloeren met de juiste ondervloer tevens geschikt voor appartementen.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van twee laags vloeren in combinatie met vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl

Comments are closed.