Massief

Massief
De meest bekende vloer in brede delen was tot voor kort de massief eiken plank. Echter neemt de vraag en het aanbod van deze vloeren gestaag af, vanwege het feit dat deze gevoelig zijn voor werking (krimpen en uitzetten). Wanneer men kiest voor de juiste legmethode en een goede kwaliteit eiken plank is er toch een prachtig resultaat mogelijk.

Eiken vloer
De meest toegepaste houtsoort voor de massieve plank is eiken, aangezien dit soort zich makkelijk laat bewerken. Ook in de massieve delen zijn veel vormen van kleurbewerking mogelijk, zoals roken, oliën en thermisch verhitten.

Vaste vloer
Massieve planken kunnen op 2 manieren geplaatst worden; vast of zwevend. Het plaatsen zwevende panelen raden wij sterk af, aangezien er naadvorming kan ontstaan. Bij het monteren van een vaste vloer worden de delen op een spaanplaat ondervloer gelijmd.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen massief houten vloeren in combinatie met vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl

Comments are closed.