PREFAB

Prefab
Prefabparket is het alternatief voor traditioneel parket. Prefab wordt kant en klaar aangeleverd en hoeft na het plaatsen niet meer geschuurd en afgewerkt te worden. Voordeel van dit systeem is dat er geen spijkergaatjes zichtbaar zijn en de plaatsingstijd korter is dan bij traditioneel parket. Het parket wordt rechtstreeks op de ondervloer gelijmd en is na het plaatsen direct beloopbaar.

Hoe ziet Prefab eruit?
Prefab parket is opgebouwd uit 2 lagen, een toplaag van ± 4 mm bevestigd op een watervast verlijmde berkenmultiplex of quartiers gezaagd vuren. Sommige systemen hebben MDF als drager. Het parket is afgewerkt met lak of olie. Het parket is verkrijgbaar in smallestroken en brede delen tot 19 cm breed of een visgraatmotief. De meest toegepaste houtsoort is eiken, ook vele ander houtsoorten zijn mogelijk. J&M Vloeren gebruikt de producten van Q2 by Lieverdink veel, deze zijn zeer stabiel.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van pre-fab vloeren in combinatie met vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl

Comments are closed.