kasteelvloeren

Kasteelvloeren
De kasteelvloeren zijn de laatste jaren in populariteit gestegen. Kasteelvloeren zijn fraaie ‘verouderde vloeren’, welke meestal in eikenhout uitgevoerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in elk denkbaar patroon, variërend van een Versaille of visgraat patroon tot stoere brede delen tot wel 28 cm breed. Anders dan de naam doet denken, laten kasteelvloeren zich uitstekend combineren met een modern interieur en het onderhoud ervan iseenvoudig.

Hoe werkt het?
Door een speciale manier van bewerken, het zogenaamde trommelen of kastijden en borstelen, ontstaat er een houten vloer die eruit ziet als een vloer uit een ver verleden. Het hout kan op diverse manieren gekleurd en afgewerkt worden, bijvoorbeeld door roken, wit, bruin, zwart of grijs oliën en thermisch verhitten. U kunt dus zelf de juiste gewenste sfeer in huis creëren.

Assortiment
Kasteelvloeren zijn leverbaar in de volgende producten; traditioneel parket, bourgogne, lamel, duo-plank en massieve planken. Bij kasteelvloeren gelegd als traditioneel parket is combinatie met vloerverwarming mogelijk.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van kasteelvloeren in combinatie met vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl

Comments are closed.