PVC vloeren

PVC
PVC vloeren zijn een relatief nieuwe ontwikkeling, welke snel winnen aan populariteit. Dit is waarschijnlijk te danken aan het groot aantal voordelen dat PVC biedt. Het materiaal is makkelijk in onderhoud, zeer sterk en produceert nauwelijks loopgeluid. De vloeren zijn makkelijk te leggen en verkrijgbare in talloze sfeervolle dessins en kleuren.

Waar is het materiaal voor geschikt?
PVC vloeren zijn ideaal voor grote projecten, bijvoorbeeld winkels, kantoren en restaurants. De meeste PVC vloeren zijn rolstoelbestendig en door de lage Rc-waarde geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

PVC bij J&M Vloeren
J&M Vloeren beschikt over een uitgebreid assortiment PVC vloeren van diverse merken, zowel in te verlijmen vloeren als PVC vloeren met een klik-verbinding. Kom langs in onze showroom en wij vertellen u er alles over.

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van pvc vloeren in combinatie met vloerverwarming of een geluid reducerende ondervloer. JenM vloeren heeft de grootste vloerenshowroom van Nederland en is een begrip in de regio, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Alpen aan de Rijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071-5815140of stuur een e-mail naar info@jenmvloeren.nl

Comments are closed.